معلمان ایران – با ارسال بخشنامه ای از سوی وزارت آموزش و پرورش، شرایط و ضوابط نقل و انتقال فرهنگیان تشریح شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی معلمان ایران، وزارت آموزش و پرورش بخشنامه نقل و انتقال فرهنگیان در سال تحصیلی 1401-1402 را ابلاغ کرد.
براساس این بخشنامه، کلیات فرایند نقل و انتقال برون و درون استانی سال تحصیلی آینده به صورت هماهنگ یک مرحلهای و پردازش نرم افزاری با توجه به لیست فضلی امتیاز تایید شده متقاضیان و براساس جداول تراز نیروی انسانی ادارات (به تفکیک اداره گروه رشته / جنسیت) مطابق جدول زمانبندی زیر انجام خواهد شد:
آغاز ثبت درخواست از 10 اردیبهشت
ثبت درخواست، تکمیل فرم امتیاز بندی و بارگزاری مدارک از طریق سامانه پروفایل کارکنان به آدرس profile.medu.ir از 10 اردیبهشت تا 7 خرداد ماه.
بررسی درخواستها و تایید فرم امتیاز بندی متقاضیان توسط ادارات مبدا در سامانه جامع منابع انسانی به آدرس him.medu.ir از 8 تا 28 خرداد ماه.
پردازش نرمافزاری درخواستها براساس جدول تراز نیروی انسانی از 29 خرداد تا 5 تبر.
اعلام نتایج: 6 تیر.
سنوات خدمت مورد نیاز برای نقل و انتقال
حداقل سنوات متقاضیان انتقال موقت و دائم به تفکیک درون و برون استانی مطابق جدول ذیل است:
انتقال موقت درون و برون استانی: 10 سال.
انتقال دائم درون استانی 10 سال و برون استانی 15 سال.
مدت سوابق خدمت به صورت حق التدریس، نهضت سوادآموزی، ماموریت به سایر دستگاهها، تحصیل در مراکز تربیت معلم، تربیت دبیر، خدمت نظام وظیفه، قرارداد کار معین و … به عنوان سابقه خدمت برای انتقال محسوب نخواهد شد.
نوع انتقال نیروهای قرارداد کار معین در صورت موافقت، صرفا به صورت دائم (به استثنای مقصد کلانشهر) خواهد بود. به منظور تامین اعتبار پرداخت حقوق آنان، فهرست افراد انتقال یافته به ادارات بودجه استان مقصد ارسال شود.
موارد استثنا برای انتقال
در راستای سیاستهای کلی خانواده و به منظور حفظ کیان و انسجام این نهاد، موافقت با انتقال موارد ذیل به شکل استثناء انجام خواهد شد:
1. همسر جانباز در صورت تغییر دائم محل اشتغال جانباز در همان سال با ارائه تاییدیه از مراجع ذیصلاح به استناد ماده 17 آیین نامه اجرایی ماده 13 قانون تسهیلات استخدامی و جانبازان (بدون شرط سابقه)
2. بانوان فرهنگی که همسر آنان در سمتهای مدیریتی (مدیر کل و بالاتر) دستگاههای دولتی اشتغال داشته و یا شاغل نیروهای نظامی و انتظامی بوده و طبق امریه دستگاه مربوطه (بدون درخواست خود) محل خدمت زوج، به محدوده خارج از استان یا منطقه محل خدمت زوجه منتقل شده باشد؛ با حداقل پنج سال سنوات تجربی.
3. زوجین فرهنگی که اداره محل خدمت آنان در دو استان یا منطقه مختلف باشد؛ با حداقل پنج سال سنوات تجربی
بدیهی است نوع انتقال این گروه از متقاضیان در صورت داشتن شرایط بند (ب) به صورت دائم (به استثنای مقصد کلان شهر) و در غیر این صورت به شکل موقت خواهد بود.
همچنین بر اساس بخشنامه فوق، به استناد ماده (9) مصوبه هیئت محترم وزیران در سال 1399 ، انتقال دائم به کلان شهرهای اصفهان، اهواز، تبریز، تهران، شیراز، قم، کرج و مشهد ممنوع بوده و صرفا در خواست مأموریت (انتقال موقت) متقاضیان قابل بررسی است. لذا متقاضیان انتقال به این شهرها فقط مجاز به ارائه درخواست مأموریت انتقال موقت هستند. ضمنا برخورداری از تسهیلات خروج از کلانشهر، منوط به ارائه درخواست کتبی جداگانه است.
ملاک بررسی وضعیت انتقال افرادی در فرایند پردازش، سمت و رشته تدریس اصلی کارکنان، منطبق بر رسته و رشته شغلی استخدامی آنهاست؛ مگر آنکه در طول خدمت، از طریق مجوز رسمی فرآیند تغییر سمت، تغییر کرده باشد. بدیهی است سمت و رشته تدریس اصلی همکاران، الزاما منطبق با پست و رشته تدریس ابلاغ سالیانه اشتغال همکاران نیست. سمت و رشته تدریس اصلی پس از ثبت اولیه توسط متقاضی، می بایست توسط امور اداری ادارات مبدأ، بررسی و تأیید یا اصلاح شود.
با توجه به فرایند پردازش نقل و انتقال، تغییر مقصد پس از تایید انتقال، امکان پذیر نیست. پذیرش انصراف از انتقال نیز بعد از اعلام نتایج مجاز نخواهد بود. بنابراین متقاضیان انتقال قبل از ثبت درخواست، کلیه جوانب امر را بررسی کنند.
علاوه بر این، عدم مراجعه افراد انتقال یافته به محل های تعیین شده پس از اعلام نتیجه، غیبت تلقی میگردد. لذا لازم است مبادی خدمتی از بکارگیری آنان خودداری کنند و ادارات آموزش و پرورش مقصد نیز مراتب غیبت آنان را به هیئتهای بدوی رسیدگی به تخفات اداری کارکنان اعلام کنند.
منبع: خبرگزاری تسنیم
https://www.moallemaniran.ir/?p=1358
نظرات